Tratamente anti ageing: Cum tratam ridurile?

intinerireImbatranirea cutanata reprezinta denaturarea continua si permanenta a structurii pielii noastre.Exista mai multe teorii care incearca sa explice fenomenul. Cu toate acestea, pana in prezent, nu s-a descoperit leac pentru stoparea imbatranirii. Exista insa solutii pentru amanarea aparitiei si diminuarea efectelor ei.

Cand trebuie sa tratam ridurile?

Una din marile greseli pe care o fac multi oameni este conceptia ca suntem prea tineri pentru a apela la botox sau acid hialuronic. Nimic mai gresit! Este indicat sa tratam orice rid cat mai repede dupa momentul aparitiei lui. Altfel riscam ca, atunci cand suntem in sfarsit pregatiti pentru a apela la chirurgul estetician, sa aflam ca trebuie sa suportam un tratament mult mai agresiv care nu ne garanteaza insa un efect “wow”. Va dezvalui faptul ca primele interventii minim invazive ar trebui facute in jurul varstei de 30 de ani.

Tratamente personalizate

Cantitatea si tipologia tratamentului pe care il urmati trebuie stabilit de comun acord cu medicul estetician. Este necesar un tratament personalizat, in functie de nevoile si varsta dvs, pentru a obtine un aspect proaspat, natural si sanatos al pielii si a nu apela astfel prea devreme si chiar niciodata la bisturiu! Personal, imi incep fiecare consultatie cu intrebarea: “Ce va deranjeaza?”. Este foarte important sa aflu ce asteptari are pacientul pentru a gasi o directie comuna. Ca si specialist, stiu foarte bine ca nu trebuie sa-mi impun dorintele si nici sa atrag atentia asupra unor probleme pe care el nu le observa. Rolul meu este sa-i ofer cea mai buna si sigura solutie si sa il sfatuiesc in alegerea unor terapii cu rezultate realiste si excelente pe termen lung.