Corectarea cearcanelor cu Acid hialuronic

dark circles1Cea mai nou tehnica de injectare a cearcanelor cu formula speciala de Acid Hialuronic

Injectarea în zona ochilor este foarte dificilă și presupune o atenție suplimentară, chiar și când vorbim despre acidul hialuronic.

Asta pentru că rezultatele depind foarte mult de formula acidului pe care îl alegem. Aceasta nu trebuie să fie foarte concentrată și deci –densă deoarece putem crea volum în zona cearcanelor, volum de care nu avem nevoie.

dark circles2

 

De aceea pentru aceasta zonă, al carui aspect se schimbă odată cu stările noaste de confort- discomfort, odihnă sau oboseală și mai ales în perioada menstruației în care putem face retenție hidrică, este necesară alegerea unei variante de Acidului Hialuronic special create pentru aceasta regiune a fetei.

 

dark circles3Inainte de injectare se aplica o crema cu efect anestezic. In aceasta zona, pielea finnd foarte subtire, efectul anestezic este puternic.

Injectarea se face cu ajutorul unei canule foarte subțiri – numită și canulă Atraumatică-ce permite accesul în dermul superficial și în întreaga zonă de injectat prin intermediul unei singure înțepături. Probabilittea de a sparge vreun vas de sange este extreme de redus, de aceea practic nu veți avea semne sau vânătăi. Vă veți putea întoarce la activitățile normale fără a fi nevoie de repaos. Zona nu va fi traumatizată precum în cazul unor înțepături clasice, și prin urmare, edemul nu există.