Radiesse – tratament de lifting si conturare

radiesse 0 0 3 beforeradiesse 0 0 3 afterDaca vrei sa te simti bine in pielea ta, sa arati mai tanara si mai proaspata, sa scapi de riduri si de pielea lasata Radiesse este solutia ideala.

Radiesse® este un filler dermatologic- substanta de umplere bioabsorbabila , pe bază de hidroxiapatită de calciu- care reface volumul fetei , netezeste ridurile profunde si superficiale, da un efect de lifting instant si fermitate țesuturilor.

Datorita compozitiei sale (30% CaHA si 70% un gel apos ce contine glicerina, carboximetilceluloza de sodiu si apa de puritate foarte ridicata) avand elemente ce se gasesc in mod natural in tesuturile umane, nu are practic contraindicatii.

Ce trateaza:

  • Pomeții
  • Ridurile nazo-labiale
  • Bărbia, linia mandibulară, nasul
  • Regiunea temporală, sprâncenele
  • Lobul urechilor
  • Mâinile, decolteul

radiesse 0 0 1 before1radiesse 0 0 1 after1

 Cum actioneaza

Fillerul este introdus direct în zonele cu probleme. Astfel, se va produce un efect instant de umplere a ridurilor și de augmentare a volumului pierdut.

După 3-4 luni, gelul din compoziția produsului este absorbit, iar microsferele de hidroxiapatită de calciu vor stimula producerea de elastină și colagen, pentru o piele mai întinsă, mai tonică și elastică. Efectul de reîntinerire este vizibil.

Radiesse® oferă un efect triplu:

how does it work new1b 1.După injectare, Radiesse®  produce un efect instant de umplere a ridurilor, confera  volum și corecteaza conturul.

 

 

how does it work new22. Dupa cateva sapamani, microsferele de CaHA continuă să lucreze prin stimularea pielii pentru a produce propriul colagen natural.

 

 

 

3. Colagenul nou format  înconjoară microsferelor.  Microsferele sunt metabolizate in cele din urma prin procese normale ale organismului.

how does it work new4