Dr Adriana Fratilescu

adriana-fratilescuDr. Adriana Fratilescu este medic specialist chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva, cu numeroase supraspecializari in cele mai noi si moderne tehnici de medicina si chirurgie estetica.

Biografie pe scurt:
Dr.Adriana Fratilescu a terminat studiile Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, dupa care a urmat rezidentiatul in specialitatea chirurgie plastica- microchirurgie reconstructiva in cadrul Spitalului de Urgenta Bucuresti sub indrumarea Prof. Dr. I. Lascar.

Pasionata de fascinantul domeniu al medicinei si chirurgiei estetice dr. Fratilescu a urmat de-a lungul anilor numeroase cursuri si workshop-uri internationale in vederea asimilarii celor mai moderne si sigure tehnici chirurgicale recunoscute pe plan mondial.

Dr. Fratilescu si-a definit formarea in chirurgia estetica faciala si corporala in cadul unui stagiu de pregatire pe care l-a urmat in clinica Estetica Buenos Aires (Buenos Aires 2010) unde a avut ocazia de a lucra alaturi de cei mai cunoscuti chirurgi esteticieni argentinieni.

Scopul dr. Fratilescu este de a va intelege cat mai bine nemultumirile pentru a va consilia si a va pune la dispozitie cele mai potrivite solutii in vederea obtinerii unor rezultate naturale si durabile in timp. Clinica Perfectlines va ofera un mediu cald si intim in care sanatatea si frumusetea dvs sunt puse pe primul loc.

 

Diplome obtinute de dr. Adriana Fratilescu