Vacuum si impachetari corporale

VACUUM- UL

Terapia cu vacuum "aspiră" celulita si ajută la tratarea rapidă a pielii cu aspect de coajă de portocală şi la eliminarea depozitelor de grăsime localizată, distrugand nodulii celulitici şi pe cei adipoşi.

Un alt beneficiu al terapiei este acela că, prin stimularea circulaţiei limfatice şi venoase, dar şi datorită produselor folosite în timpul tratamentului, pielea îşi redobândeşte fermitatea, dupa primele 3-4 sedinte. În timpul şedinţei, pacienta stă întinsă cu faţa şi, apoi, cu spatele pe patul de tratament, deoarece terapia se efectuează pe ambele părţi ale corpului.

Terapia se efectueaza folosind fie cremă termoactivă anticelulitică, şi uleiuri cu diferite extracte, astfel incat miscarile efectuate pe suprafata pielii sa fie cat mai putin traumatizante.

Pentru fiecare pacienta se stabileste un protocol de lucru, ca durata a sedintei dar si ca intensitate sau profunzime, astfel incat rezultatele sa fie cat mai vizibile, dar fara a produce dureri sau echimoze(vanatai).

Dispozitivul are un capăt metalic, pe care terapeutul îl plimbă pe zonele care urmează să fie tratate, iar aparatul "aspiră" depozitele localizate de celulită. Prin urmare, aparatul reduce grăsimea şi celulita în etape, pornind de la "spargerea" depunerilor de grăsime până la eliminarea lor prin sistemul limfatic.

Pentru obţinerea rezultatelor optime, persoanele care apelează la tratamentul cu vacuum trebuie să fie atente şi la alimentaţie. Specialistii recomandă ca terapia amintită să fie asociată cu o dietă bazată pe fructe, legume şi carne slabă şi cel puţin şase-opt pahare de lichide zilnic, din care două cu ceai verde.

Terapia cu vacuum este recomandată pentru tratarea tuturor tipurilor de celulită - fibroasă, edematoasă sau mixtă - aflată în orice grad de avansare de la unu la patru. Terapeutul precizează însă că tratamentul este contraindicat femeilor însărcinate şi celor care au suferit intervenţii chirurgicale în ultimele trei luni, precum şi persoanelor care au probleme cardiace, boli de piele sau varice.

IMPACHETARILE corporale

Beneficii

  • eliminarea toxinelor si a apei din tesuturi;

  • determina eliminarea si arderea grasimilor impiedicand formarea nodulilor adiposi;

  • pielea devine mai fina si mai elastica;

  • aspectul de coaja de portocala se diminueaza vizibil de la o sedinta la alta.

 Contraindicatii:

  • persoane cu probleme cardiace grave;

  • femei insarcinate;

  • persoane care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice.

Recomandari

  • persoanelor care nu se afla intr-un grad avansat de celulita, care au retentie de apa, picioarele umflate si vergeturi evidente pe corp;

  • femeilor care au nascut si vor sa dea rapid jos cele cateva kilograme acumulate in timpul sarcinii;

  • persoane supraponderale.