Augumentarea mamara ( marirea sanilor)  cu transfer de grasime proprie

implant mamar flatDacă sunteți în căutarea unei solutii naturale pentru marirea sanilor Clinica Perfect Lines vă pune la dispozitie noua tehnica de augmentare mamara cu grasime proprie.

Noutatea in tehnica promovata inca din anul 2010 de catre cunoscutul medic estetician Roger Khouri (Miami Breast Center, USA) consta practic in extragerea grasimii din zone ale corpului, prelucrarea si transformarea acesteia intr-un implant mamar natural, mult mai putin stresant pentru corp fata de metodele cunoscute pana in prezent.

Micsorarea sanilor (reductia mamara)

micsorarea sanilorTratamentul presupune indepartatarea chirurgicala a tesutului mamar in exces. Interventia poate fi realizata la orice varsta, este totusi intelept sa asteptam incheierea ciclului de dezvoltare a sanilor in adolescenta si obtinerea sarcinilor dorite.

 Marirea sanilor (augmentarea mamara)

marirea sanilor 001Este cea mai frecventa operatie estetica practicata la nivel mondial. Ea presupune introducerea unor proteze de silicon in spatele sanului in niste buzunare create special sub glanda mamara sau sub muschiul pectoral. Cea mai comuna incizie este localizata la nivelul areolei, avand avantajul de a se vindeca cel mai estetic.

 

Ridicarea sanilor (liftingul mamar)

lifting mamarEste o interventie ce repozitioneaza estetic sanul la nivelul peretelui toracic. Gradul de ptoza(cadere) si volumul sanului dicteaza tehnica operatorie folosita.

Corectiile mameloanelor si a areolelor

Sunt interventii cu indicatie pentru-corectia mameloanelor lungi si cu aspect cazut-corectia mameloanelor inversate(invaginate)-corectarea asimetriilor areolare-diminuarea diametrului areolelor. Toate tehnicile se practica sub anestezie locala, au recuperare rapida si rezultate excelente.

Corectarea ginecomastiei

(tesut mamar in exces la barbati)

Tesutul mamar in exces la barbati poate produce efecte devastatoare in plan psihologic. Pacientii evita sa-si expuna toracele in public si nu poarta haine care se muleaza pe zona pectorala. Scaderea in greutate pentru pacientii obezi poate fi de ajutor dar de obicei interventia chirurgicala este inevitabila. Operatia presupune eliminarea tesutului glandular si a grasimii in exces, uneori se practica si excizia pielii in exces pentru a crea un aspect suplu, ferm si bine conturat.