VASERlipo - remodelare si slabire

vaserlipoDacă ați luptat cu kilogramele in plus prin  exercitii fizice si dieta drastica fara sa obtineti  transformarea majora pe care o doreati, VASERlipo  va poate ajuta.

VASERLipo (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este o  tehnologie de liposuctie precisa, minim invaziva, cu rezultate vizibile doar dupa o  singură sedinta, care utilizeaza energia produsa de ultrasunete pentru a indeparta grasimea nedorita.

Ceea ce deosebeste VASERLipo de alte proceduri de lipoaspiratie, precum cea clasica sau cea asistata laser, este capacitatea tehnologiei VASER de a distinge intre tesutul adipos si celelalte structuri (vase de sange, nervi, tesuturi de legatura). Datorita acestei inovatii, procedura VASERLipo  minimizeaza riscul aparitiei unor leziuni la nivelul celorlalte tesuturi din vecinatatea zonei tratate.

Procedeul este suficient de puternic pentru a elimina zonele importante de grăsime, dar suficient de blând pentru a trata zonele delicate, cum ar fi gatul si bratele. Este clinic dovedit ca VASERlipo produce transformari majore în zonele tratate, lasand pielea neteda si corpul frumos conturat.

VASERLipo poate fi aplicata atat femeilor cat si barbatilor, pe toate partile corpului, atat in zone obisnuite (coapse, solduri, abdomen, torace), cat si din zone mai delicate  (brate, barbie, partea interna a coapselor, gat).

AVANTAJE:

- remodelare corporale cu rezultate maxime si recuperare rapida

- elimina cu usurinta cantitati mari de grasime localizata

- in urma tratamentului pielea ramane netedă chiar și în zonele delicate, cum ar fi brațele și gâtul

- rafineaza si scoate in evidenta  zonele cu muschi

Tratamentul se realizeaza intr-o singura sedinta si dureaza minimum 1 ora ( durata depinde de numarul si aria zonelor tratate).  Se face sub anestezie locala sau generala cu o  perioada de repaos de 12 ore si evitarea activitatilor fizice intense  pentru 2-3 saptamani. Rezultate primare ale interventiei sunt vizibile imediat dupa operatie, iar cele finale dupa o perioada de 3-6 luni.

 vaserlipo2vaserlipo1

 

 

 

 

 

vaserlipo4

vaserlipo3

Zonele ce pot fi remodelate:

VASER areas male and female front

VASER areas male and female back