VASERlipo - remodelare si slabire

vaserlipo

Dacă ați luptat cu kilogramele in plus prin  exercitii fizice si dieta drastica fara sa obtineti  transformarea majora pe care o doreati, VASERlipo  poate fi solutia.

VASERLipo (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este o  tehnologie de liposuctie precisa, minim invaziva, cu rezultate vizibile doar dupa o  singură sedinta, care utilizeaza energia produsa de ultrasunete pentru a indeparta grasimea nedorita.

Liftingul bratelor

Liftingul bratelor

Presupune indepartarea excesului de piele de pe fata interna a bratelor, aparuta in urma pierderii masive de greutate sau ca si consecinta directa a inaintarii in varsta.

Din nefericire incizia de pe fata interna a bratelor este vizibila la miscarea bratelor, fiind uneori greu de acceptat de catre paciente.

Ridicarea si conturarea fundului sau liftingul fesier brazilian

lifting fesier brazilianEste o tehnica chirurgicala ce presupune ridicarea,repozitionarea si bombarea feselor. Vindecarea postoperatorie se face fara cicatrici si nu este grevata de nicio complicatie majora cum se intampla in cazul folosirii protezelor fesiere.Interventia chirurgicala se practica sub anestezie locala completata cu sedare intravenoasa si dureaza aproximativ 45 min.

Liposuctia

Inainte de liposuctie Dupa liposuctie

Este interventia chirurgicala cu scop in remodelarea corporala si eliminarea depozitelor adipoase in exces de la nivelul abdomenului si flancurilor, aripioarelor, genunchilor, gleznelor, barbiei, remodelarea feselor, bratelor, etc. Exista chiar o tehnica speciala de evidentiere a musculaturii abdominale (patratelele de pe abdomen „six pack liposuction”).

Happy ombilicus

Este procedura care repozitioneaza ombilicul si il deschide privirii.
 
Totodata intinde pielea de pe abdomen fara a o exciza. Ombilicul usor ptozat apare mai ales in urma nasterii chiar daca tesutul adipos si dimensiunile abdomenului pacientei au revenit la statusul anterior.
 
Postoperator nu raman cicatrici vizibile.

Lipoabdominoplastia

lipoEste interventia chirurgicala prin care se indeparteaza excesul de piele si tesut adipos de la nivelul abdomenului.