Tratamente de chirurgie estetica

Aceasta specialitate isi propune sa imbunatateasca aspectul fizic sau sa diminueze diformitatile si cicatricile rezultate in urma accidentelor, diferitelor boli sau defectelor genetice. Chirurgia estetica nu este doar o chirurgie a frumusetii ea poate fi chiar o chirurgie reparatorie atunci cand defectul fizic este real si impiedica desfasurarea activitatii sau integrarea sociala a pacientului.

Liftingul sprancenelor fara cicatrici - Este o interventie prin care se obtine ridicarea si definirea formei sprancenelor.

Blefaroplastia - Este operatia care elimina excesul de piele de la nivelul pleoapei superioare si a pungilor de la nivelul pleoapei inferioare.

Liftingul facial - Este interventia chirurgicala cu rezultate spectaculoase in reintinerirea fetei dvs.

 

 

Liftingul facial de week-end - Este o interventie chirurgicala de ultima ora care presupune tensionarea si repozitionarea anumitor structuri faciale cu ajutorul unor fire introduse sub piele.

Liftingul gatului - Este o interventie chirurgicala cu viza pe eliminarea excesului de piele de la acest nivel si tensionarea muschiului platisma.

Lipoaspiratia gusei si a barbiei duble - Este o operatie cu indicatie pentru pacientele care prezinta depozit de grasime in regiunea cervicala si un exces minim de piele la nivel submandibular si pe partea anterioara a gatului.

lips3

Augmentarea permanenta a buzelor (Permalip) - Este cea mai noua si sigura optiune pentru marirea permanenta a buzelor.

Otoplastia - Se practica pentru corectarea urechilor mari si clapauge (urechi departate de cap), a lobulilor auriculari prea marisau rupti in urma purtarii unor bijuterii prea grele.

Rinoplastia - Nasul este un element definitoriu in armonia si estetica fetei noastre.

Marirea barbiei si modificarea proiectiei ei - Interventia are ca scop beautificarea fetei pacientei prin corectarea conturului facial si redarea proportiilor ideale.